Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Zrušení možnosti citace posledního příspěvku se zavedlo před několika lety za covidu. Já bych někdy tuto možnost uvítal, když chci zareagovat jen na jednu větu z delšího příspěvku. Bylo by pak jasnější, na co odpovídám. Vyřešil jsem to tak, že jsem s odpovědí počkal, až nebyl ten příspěvek poslední. Je ale fakt, že většina lidí cituje zbytečně celé dlouhé příspěvky a kvůli těmto je dobře, že nelze citovat poslední příspěvek. 

4 Citovat

Citace posledního příspěvku má svůj význam, takže její zrušení také nechápu. Pokud takto budu reagovat na poslední příspěvek a někdo mě předstihne, tak není zřejmé, na co pak já vlastně reaguji. 

4 Citovat

Má to význam i třeba proto, že už se mi stalo, že jsem reagovala na něco konkrétního v něm a jeho autor to pak v tom svém původním příspěvku změnil a následně tím diskuse ztratila smysl.

4 Citovat

Nejdu mi posielat ani citat spravy v mobilnej verzii, web bez problem

Vid priloha(ak sa nacita, bo ani to moc nefunguje)


screenshot-2024-02-06-11-24-02-652-com-android-chrome.jpg

0 Citovat

Jo, mobilní verze je v posledních dnech nějaká rozhašená. Některé příspěvky se ani číst nedaly.

0 Citovat

Nešlo by odkaz Navrhni úpravu přidat ke všem průvodcům, ideálně i ke všem částem průvodce?

2 Citovat

A bylo by dobré aby všechny stávající odkazy Navrhni úpravu fungovaly. Ne všechny jsou funkční.

1 Citovat

divan napsal(a):

A bylo by dobré aby všechny stávající odkazy  Navrhni úpravu  fungovaly. Ne všechny jsou funkční.

K citacím posledních příspěvků, jsem rád že tu ta možnost není. diskuzi to zprehlednuje. Pokud potřebujete citovat poslední příspěvek lze to tímto způsobem když upravíte vygenerovaný text. 

0 Citovat

A ještě jsem teď zjistil, že mezi průvodci letišti není Singapore Seletar. 😆

1 Citovat

Rovnez chybi i Jacarepaguá - Roberto Marinho (RRJ).

Jedna se o mensi letiste obsluhujici Rio de Janeiro jako vetsi letiste Santos Dumont (SDU) a Galeão - Antonio Carlos Jobim (GIG).

 
0 Citovat

Uz nekolik tydnu nejde posilat SZ z mobilu (jen lidem, se kterymi uz jsem si nejakou SZ drive poslala), hlasi to "odstavku" za ucelem zlepseni.

1 Citovat

Navrhni úpravu - zrušeno. Pište do komentářů, budeme interagovsat s nimi s vyznačovat, co bylo již aktualizováno. Díky.

0 Citovat

Zdravím, já mám problém tu ve fóru, že se na hlavní stránce zobrazí Počet sledovaných téma - 0, přitom když si to rozkliknu, tak vidím normálně všechny sledované - viz. obrázek.

Další problém mám v průvodci - při psaní lze vložit mapu - i naklikat si trasu, ale v náhledu průvodce je jenom bílý obdélník velikosti té mapy....opět viz. obrázky.-/


vystrizek.png
cl-pruvodce1.png
cl-pruvodce2.png

0 Citovat

Nešlo by přidat funkci Nahlásit i ke komentářům pod průvodci? Nebo chcete všechny spamy vyhledávat ručně? 😊

4 Citovat

??? Asi jsem bohatý a mám delší vedení, ale ten koment jsem nepobral....

pro ty "bohatší" jako jsem já...to byla reakce na Joxe

 

no ono je mi to ouplně u zádele přidat jeden link pod každou "neviditelnou mapu" (v podstatě mi to zabere ten samý čas jako když to klikám přímo v průvodci, jen se s tím teď nemusím s*** a rovnou jen linkovat). Je to jen "škrabáním se levou rukou za pravým uchem" ...

0 Citovat

btw teď uvidíme jestli to tu funguje jako na ostatních fórech....

kde bych očekával baňán :-P

0 Citovat

Delší vedení potvrzeno. 😉 Můj komentář s vaším nijak nesouvisel.

3 Citovat

Z mobilu stále nefunguje posílání SZ, už minimálně měsíc, místo toho tento krásný citát a těšíme se na ty skvělé věci:

“Netrap se výmoly a užívej si cestu.” - Fitzhugh Mullan

Stránky jsme jen na chvilku odstavili, protože na nich provádíme skvělé věci. Zkuste stránku aktualizovat. Pokud to nejde, půjde to příště :)

Tým CestujLevne.com
2 Citovat

1. To je záměr, že "Můj profil" a "Nastavení" vedou na stejnou stránku?

2. Zase nemůžu nikde dohledat historii svých příspěvků.

Dřív se mi na stránce s profilem v seznamu cestovatelů (kam se tedy z dvojjedinné stránky Můj profil / Nastavení proklikám přes neintuitivní mini ikonku vedle jména) zobrazovaly alespoň poslední příspěvky. Teď už se tam nezobrazuje nic, resp. jen číslo, které ale není totožné s tím, co mám ve fóru.

Umím si toho dost dohledat přes google, ale mít to někde vylistované v profilu mi opravdu přijde pohodlnější, než si vzpomínat, co asi jsem psal a kdy pro hackování google hledání.

 

3 Citovat

Neexistuje přímý odkaz na cestopisy, viz screenshot. Je to záměr nebo opominutí? Pokud jsou cestopisy pořád aspoň trochu prioritou na CL, nestálo by za to vylepšit editor, aby byl rozumně použitelný?


snimek-obrazovky-2024-03-22-144039.jpg

3 Citovat

Souhlas s Divanem, taky pokaždé dlouho pátrám, jak se dostat k cestopisům, přestože by to měla být jedna z hlavních částí webu. A dále - link PRŮVODCI nahoře v liště bych rozvětvil (podnabídkou) na Destinace, Letiště, Aerolinky atd., aby nebylo nutno ostatní průvodce (jiné než Destinace) hledat někde v tiráži.

1 Citovat

Cestopisy tady ani náhodou nejsou prioritou. Za poslední 2 roky se tady objevilo kvantum skvělých cestopisů, ale vytopované jsou pořád ty samé 3. Tady nejde o peníze, nebo o čas, to je totální pohrdání. A absence přímého odkazu je absolutně nepochopitelná.

8 Citovat

Pokud správci nemají čas, jde napsat algoritmus, který vybere X cestopisů dle různých kritérií (třeba čtenost krát počet hvězdiček za posledních 14 dní).

3 Citovat

A opět spam mimo fórum. Mohli byste přidat hlášení i k ostatním typům diskusí? To přece není raketová věda. Díky

3 Citovat

Aktuálně se pracuje na uživatelské větvi. Prvně začneme tím, že jakákoliv aktivita bude spojena s registrací.

Spam to samozřejmě nezablokuje 100%, ale eliminuje a to, co neodchytíme, se nám bude jednodušeji mazat na jeden klik.

Rozšíření hlavičky o cestopisy dává smysl na širších monitorech, ale tam se mi víc zamlouvá viditelné vertikální menu.

1